formaciook

FORMACIÓ


Entenem que el capital humà és l'actiu més important de què disposa l'empresa, i és per aquest motiu que apostem de forma clara i decidida per la formació.

Disposem d'un programa formatiu en matèria de prevenció de riscos laborals obert a tots els nostres clients. Les accions formatives es desenvolupen en modalitat presencial, semipresencial o a distància, en funció de les necessitats de l’empresa i les característiques de l'acció formativa que a de desenvolupar.

Donem resposta a les formacions establertes en els diferents convenis sectorials. Som una entitat habilitada per la Fundación Laboral de la Construcción, Fundación Laboral de la Madera y el mueble, Acuerdo Estatal de Vidrio y Rotulación i per la Fundación del Metal para la Formación, Calificación y Empleo, per al desenvolupament de les activitats formatives, amb el número de registre 0505080031.

D’altra banda, degut a la creixent demanada d’accions formatives no exclusives de PRL, treballem, colze a colze, amb una altra empresa del grup, Formintegral, SL, per donar resposta a qualsevol necessitat de formació amb independencia de l’activitat o sector de l’empresa.

Formintegral està acreditada per la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo com a entitat organitzadora.

Disposem d'un programa formatiu en matèria de prevenció de riscos laborals obert a tots els nostres clients.

Per consultar el calendari d’accions formatives programades o conèixer la resta d’opcions en materia de formació que els hi ofereix PREVINTEGRAL GROUP, el convidem a que visiti l’espai web de Formintegral, www.formintegral.com

logos

 

 

 

NOTICIES


10 CONSELLS PER MINIMITZAR LA SÍNDROME POSTVACACIONAL
Dimarts, 12 Setembre 2017
12/09/2017 10 CONSELLS PER MINIMITZAR LA SÍNDROME POSTVACACIONAL   La síndrome postvacacional, també conegut com depressió postvacacional, és un terme molt conegut que fa referència al procés d'estrès que patim després del període de... Read More...