NOU REGLAMENT SOBRE INSTAL·LACIONS DE PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS

16/06/2017

El passat 12 de juny de 2017 es va publicar, per part del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, el nou Reial Decret 513/2017 pel qual s’aprova el Reglament d’Instal·lacions de Protecció contra Incendis.

Aquest reglament deroga l’anterior Reial Decret 1942/ 1993.

El nou Reial Decret entrarà en vigor el 12 de desembre de 2017.

L’aplicació d’aquesta normativa implicarà la realització de canvis, en major o menor mesura.

Posem a disposició el nostre departament tècnic per qualsevol aclariment. 

 

APROVAT EL REGLAMENT D'INSTAL·LACIONS DE PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS

24/05/2017

El Consell de Ministres ha aprovat, mitjançant un Reial Decret, el Reglament d'instal·lacions de protecció contra incendis. L'objecte del mateix és determinar les condicions i els requisits exigibles al disseny, instal·lació, manteniment i inspecció dels equips, sistemes i components que conformen les instal·lacions de protecció activa contra incendis.

En concret, es regulen els següents aspectes:

Les condicions i requisits que han de complir els equips, sistemes i components de protecció contra incendis.
Les condicions d'habilitació i funcionament de les empreses instal·ladores i mantenidores.
Les condicions per a la instal·lació, posada en servei, manteniment mínim i inspeccions periòdiques d'aquestes instal·lacions.
El règim sancionador.
Les instal·lacions de protecció contra incendis es regeixen actualment per un Reglament del 5 der novembre de 1993. No obstant això, l'evolució, tant de la tècnica com del marc normatiu, fa imprescindible actualitzar i revisar els requisits establerts en el citat Reglament. En concret, poden citar-se de dos Reglaments comunitaris de 2008 i 2011.

D'altra banda, el Reglament de seguretat contra incendis en els establiments industrials, de 2004, i el Codi Tècnic de l'Edificació, de 2006, estableixen que el disseny, l'execució, la posada en funcionament i el manteniment de les instal·lacions de protecció contra incendis, així com els seus materials, components i equips, han de complir el que estableix la seva reglamentació específica. Es fa necessari, en conseqüència, establir les condicions que han de reunir els equips i sistemes que conformen les instal·lacions de protecció contra incendis per aconseguir que el seu funcionament, en cas d'incendi, sigui eficaç.

Jornada de portes obertes a Previntegral Lleida

24/04/2017

28 d'Abril, Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball

 Jornada de portes obertes a Previntegral Lleida

En motiu del Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball, PrevintegralGroup organitza una Jornada de portes obertes a la seva Delegació de Lleida.
A la Jornada s'impartirà una conferència sobre "La Gestió de la Prevenció". Al finalitzar la mateixa, s'oferirà un aperitiu per tots els assistents.

El Programa de la Jornada serà el següent:

  • 10:30 a 11:00h: Benvinguda Jornada de portes obertes
  • 11:00 a 13:00h: Conferència sobre "La Gestió de la Prevenció" a càrrec de Montse Visa, Tècnic Superior en PRL i Responsable de la Delegació de Previntegral Lleida
  • 13:00h: Cloenda i aperitiu per tots els assistents

 

*Cal confirmar assistència a   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o al Telf. 973.18.41.28 abans del 27 d'Abril

Adreça Previntegral Lleida: Pol. Ind. Entrevies. C/ Llorenç Agustí Claveria, 105, planta 2 de Lleida

NOTICIES


NOU REGLAMENT SOBRE INSTAL·LACIONS DE PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS
Divendres, 16 Juny 2017
16/06/2017 El passat 12 de juny de 2017 es va publicar, per part del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, el nou Reial Decret 513/2017 pel qual s’aprova el Reglament d’Instal·lacions de Protecció contra Incendis. Aquest reglament deroga l’anterior Reial Decret 1942/ 1993. El... Read More...